Body Talk System

In plaats van zich te concentreren op het symptoom, vindt BodyTalk de onderliggende oorzaken van ziekte door het behandelen van de complete persoon met zijn gehele verhaal. BodyTalk richt zich op de complete context van jouw leven om je gezondheid te verbeteren.  What is your body saying? Take a moment to listen... Wanneer we luisteren, kunnen we loslaten, zonder te analyseren of mee te sleuren.

 

Hoe werkt BodyTalk? 

Met de metafoor van een ijsberg is BodyTalk ook vaak beter te begrijpen. Boven de waterlijn bevindt zich het kleinste deel van ons gedrag dat we bewust zijn en onder de waterlijn zit het grootste gedeelte, het onderbewuste. 
Het is alsof je je niet bewust bent van het gevoel dat de kleding die je draagt veroorzaakt, totdat je erop geattendeerd wordt. BodyTalkers geven inzicht in de gebieden van je lichaam die aandacht nodig blijken te hebben. Wat misschien een voor de hand liggende oorzaak van een probleem lijkt, is niet perse datgene wat jouw lichaam het eerst dient te herstellen. 
Dit is de schoonheid van BodyTalk! Het respecteert en gebruikt het zelfherstellend vermogen van het lichaam en vindt de prioriteiten voor herstel. Door gebruik van uiteenlopende niet-invasieve technieken, stimuleren BodyTalkers het natuurlijke genezingsprocédé van het lichaam tot optimale interne communicatie en bespoedigen daarmee het herstel.

What is created by the mind, can be uncreated by BodyTalk! 


Onze hersenen kunnen iets creëren wat er eerst niet was, waardoor het lichaam en geest uit balans raken. De speciale BodyTalk technieken activeren de hersenen, om lichaam en geest weer in balans te krijgen. BodyTalkers helpen je lichaam om zelf te genezen of het genezingsproces te versnellen.


Over mij


Mijn nieuwsgierigheid naar onderliggende oorzaken bij ziektes, klachten of symptomen begon al op jonge leeftijd. Als iemand hoofdpijn of rugklachten had, vroeg ik standaard ‘hoe komt dat?’  Toen ik een aantal jaar geleden in aanraking ben gekomen met het BodyTalk Systeem via een enthousiaste vrouw uit Londen, ging er een nieuwe wereld voor mij open! Eindelijk een gezondheidszorg waarbij er gekeken wordt naar de oorzaken om vanuit hier de fysieke, psychische en emotionele gezondheid te verbeteren. 


BodyTalk History & Cursussen

Het BodyTalk-systeem werd in 1995 ontwikkeld door John Veltheim, een Australische chiropractor en acupuncturist, die daarnaast bio-energetische therapie, toegepaste kinesiologie, sportgeneeskunde, osteopathie en filosofie studeerde. Lees hier meer over hetBodyTalk System op de internationale BodyTalk website en de opleidingen.
Je kunt via www.bodytalknederland.nl ook op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, practitioners of cursussen bij jou in de buurt.

BodyTalk kan worden toegepast als losstaand systeem om gezondheidsproblemen te adresseren of kan worden geïntegreerd naast elke andere gezondheidszorg om snellere genezing te bevorderen.

 

Duur en aantal behandelingen?

De duur en het aantal behandelingen verschillen per situatie en cliënt. Voor de behandeling is altijd 1 uur gereserveerd. Het aantal behandelingen wordt na de eerste behandeling, in overleg met elkaar besproken. Gemiddeld kun je het beste uitgaan van 3 tot 5 behandelingen om een optimaal resultaat te behalen.
Ben je niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling op afstand of aan huis, hierover stuur ik u graag meer informatie toe of lees hier meer over een BodyTalk afstand behandeling.

 

Tarieven:


Een BodyTalk  behandeling kost € 68,- (incl. btw)

Er zijn geen kosten verbonden bij annuleringen tot 24 uur van te voren. 

Iedereen dient toegang te hebben tot fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn, ongehinderd door persoonlijke financiële omstandigheden. Kun je de kosten niet dragen, neem dan persoonlijk contact met mij op, dan kun je in overleg naar draagkracht een behandeling boeken.

 

BodyTalk Contactgegevens


Voor het maken van een BodyTalk afspraak kun je contact met mij opnemen via de onderstaande gegevens.


T: +31(0)6 24255005
M: info@bodytalkdenhaag.nl 
W: www.bodytalkdenhaag.nl

 

"Ieder persoon is uniek en heeft een eigen verhaal, 

een BodyTalk sessie is altijd anders, dat maakt dit werk zo bijzonder!"


I'd love to work with you! 

 

Valentine Schuitema 

 

 

 

 

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

CONTACT GEGEVENS

DEN HAAG

Regentesselaan 371

2562 ED 

 

SCHEVENINGEN

Stevinstraat 190

2587 ET 

locatie dexascan

VOORBURG

Savallelaan 8

2273 JX 

Tel: 070-3000041

info@fysiochiro.nl   fax: 070-3547923

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak te doen. Dit kan telefonisch of per mail op werkdagen, binnen kantoortijden van 8.30 – 17.00 uur.

 

Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht . 

OPENINGSTIJDEN 

MAANDAG - VRIJDAG

8.00 u - 17.00 u

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN 

Bel ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 op 070-30 000 41 voor meer informatie.

DEXA SCAN

locatie Scheveningen

op afspraak 

100% GECONTRACTEERD 

 

 

Openingstijden kunnen wisselen per lokatie, buiten de reguliere tijden afspraak mogelijk in overleg.

Aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) & de Dutch Chiropractic Federation (DCF)