Bent u niet tevreden?

Natuurlijk doen u en uw behandelaar er alles aan om de behandeling en het contact zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft over de behandeling . Een andere mogelijkheid is dat u ontevreden bent over de manier waarop iemand bij FysioChiro met u omgaat. Dan is het goed om uw klacht kenbaar te maken. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de beroepsgroepen.

Allereerst is het de moeite waard om een gesprek aan te gaan met uw behandelaar of contact op te nemen met de praktijk. Dit kan telefonisch of u stuurt een email naar info@fysiochiro.nl.  Het kan zijn dat u het moeilijk vindt om uw klacht aan de orde te stellen. Een gesprek kan immers confronterend zijn. Neem dan iemand mee naar het gesprek, bijvoorbeeld uw partner, een familielid of iemand anders die u vertrouwt.


Komt u er samen niet uit ? Meer informatie vindt u in onderstaande folders, welke op verzoek ook in elk van onze vestigingen te verkrijgen is.

 

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

CONTACT GEGEVENS

DEN HAAG

Regentesselaan 371

2562 ED 

 

SCHEVENINGEN

Stevinstraat 190

2587 ET 

locatie dexascan

VOORBURG

Savallelaan 8

2273 JX 

Tel: 070-3000041

info@fysiochiro.nl   fax: 070-3547923

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak te doen. Dit kan telefonisch of per mail op werkdagen, binnen kantoortijden van 8.30 – 17.00 uur.

 

Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht . 

  • Instagram Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon

OPENINGSTIJDEN 

MAANDAG - VRIJDAG

8.00 u - 17.00 u

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN 

Bel ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 op 070-30 000 41 voor meer informatie.

DEXA SCAN

locatie Scheveningen

op afspraak 

100% GECONTRACTEERD 

 

 

Openingstijden kunnen wisselen per lokatie, buiten de reguliere tijden afspraak mogelijk in overleg.

Aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) & de Dutch Chiropractic Federation (DCF)