Kaak Fysiotherapie 

 

Doel van behandeling bij de orofaciaal fysiotherapeut is u beter te laten functioneren zodat u weer zonder klachten kunt eten, praten, lachen, zingen dat u hoofdpijnvrij wordt of klachten rond duizeligheid verdwijnen. Het behandelprogramma bestaat uit goede begeleiding met advisering over houding en beweging, oefeningen en specifieke behandeltechnieken om de spieren en gewrichten beter te kunnen laten bewegen.

Meer bewegingsvrijheid

De effecten van de behandeling zijn vaak snel merkbaar. U voelt op korte termijn een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de klacht.

 

Vergoeding

 

Orofaciale fysiotherapie zit voor personen tot 18 jaar in het basispakket van de zorgverzekering. Boven de 18 jaar is een aanvullende verzekering fysiotherapie nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Vraag hiernaar bij uw zorgverzekeraar. U kunt zonder verwijzing behandeld worden door de orofaciaal fysiotherapeut.

De beroepsvereniging NVOF stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van haar leden. Zo is er onder meer een actueel programma voor verplichte na- en bijscholing.

Eerste keer ?

Download dan hier de vragenlijst. U kunt deze ingevuld naar ons mailen of meenemen naar uw eerste afspraak.

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

CONTACT GEGEVENS

DEN HAAG

Regentesselaan 371

2562 ED 

 

SCHEVENINGEN

Stevinstraat 190

2587 ET 

locatie dexascan

VOORBURG

Savallelaan 8

2273 JX 

Tel: 070-3000041

info@fysiochiro.nl   fax: 070-3547923

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak te doen. Dit kan telefonisch of per mail op werkdagen, binnen kantoortijden van 8.30 – 17.00 uur.

 

Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht . 

OPENINGSTIJDEN 

MAANDAG - VRIJDAG

8.00 u - 17.00 u

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN 

Bel ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 op 070-30 000 41 voor meer informatie.

DEXA SCAN

locatie Scheveningen

op afspraak 

100% GECONTRACTEERD 

 

 

Openingstijden kunnen wisselen per lokatie, buiten de reguliere tijden afspraak mogelijk in overleg.

Aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) & de Dutch Chiropractic Federation (DCF)