December 19, 2019

Onze praktijken zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw geopend.

23 & 24 december geopend

27 december geopend

30 december geopend & 31 december tot 15.00 geopend

Vanaf 2 januari bent u van harte welkom in één van onze praktijken. 

Via www.fysiochiro.nl of info@fysiochiro.nl kunt u...

December 12, 2019

De praktijken zijn dit jaar ook gezellig in de kerstsfeer gebracht!

#FysioChiro #Voeljegezond #kerst2019 #kerstversiering

November 4, 2019

De bereikbaarheid van onze praktijk op de Regentesselaan is deze week verhinderd door wegwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen tot vrijdagmiddag 8 november plaatsvinden.

Door de werkzaamheden is er ook ruimtegebrek aan parkeergelegenheid.

Wij raden u aan om met het open...

October 22, 2019

Vrouwelijke patiënt met rugklachten na een operatie waarbij de baarmoeder verwijdert is. Waarna het litteken is gaan verkleven. Middels speciale technieken wordt het littekenweefsel soepeler gemaakt waardoor het niet meer aan de rug trekt. Ook is er aandacht voor de mo...

October 10, 2019

Littekens kunnen vaak een oorzaak zijn van disbalans in het lichaam, daarnaast kunnen littekens ook andere lichamelijke klachten veroorzaken. Medische ingrepen zoals een operatie en bestraling veroorzaken littekens in de verschillende huid- en bindweefsels.

Littekenbeha...

September 9, 2019

Zie hier een oefening voor iemand met balansproblematiek ter bevordering van de stabiliteit.


#FysioChiro #Voeljegezond #balans

August 5, 2019

Veel mensen reizen met het vliegtuig naar hun vakantiebestemming. Ze zeggen wel eens; je vakantie begint op het vliegveld! Daarom hebben wij 5 handige tips om stijfheid te voorkomen/verminderen tijdens of na je vlucht!

1 - loop een aantal keer heen en weer tijdens je vl...

July 8, 2019

Wanneer kun je terecht bij onze orofaciaal fysiotherapeut? Als je klachten hebt in het hoofd-halsgebied. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, knappende kaken, duizeligheid, nekklachten, oorpijn, pijn rondom de kaken, de mond niet goed meer kunnen open krijgen, stijfheid...

June 20, 2019

Beginnende lage rugklachten of ter voorkoming van? Doe deze Core Stability oefening om de lage rug en buik te trainen. Deze oefeningen zijn vooral goed om de rug- en buikspieren sterker te maken en lage rugklachten te voorkomen. 

#FysioChiro #Voeljegezond

Please reload

Aanbevolen