ZwangerFit®-consult

 

Fit blijven tijdens je zwangerschap? Weer snel in vorm na de bevalling, maar nog niet klaar voor je eigen sport of de sportschool? Dan is het NVFB-ZwangerFit® consult bij FysioChiro echt iets voor jou!

Dit consult is een eigentijdse bron van informatie voor de zwangere en de pas bevallen vrouw. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over peripartum bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodem(dys)functies.


De consulten kunnen bestaan uit

 

- Low impact aerobics, spierversterking en coördinatieoefeningen. Er is speciale aandacht voor de spieren die tijdens de zwangerschap van groot belang zijn.

- Theorie over diverse onderwerpen rondom de zwangerschap, de bevalling en de nazorg.  Er wordt aandacht gegeven aan houding- en bewegingsadviezen, het bekken, bekkenbodemspieren, tiltechnieken en ademhalingstechnieken.

- Een combinatie van bovenstaande. Wij inventariseren tijdens onze eerste ontmoeting waar de behoefte ligt.

 

ZwangerFit® is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat preventief werken aan een zo goed mogelijke conditie, spierkracht, stabilisatie en coördinatie van positieve invloed kan zijn op het voorkomen of het herstel van bekken- of bekkenbodemklachten, zoals bekkenpijn en urineverlies, tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling. Onder leiding van onze deskundige kan er ook op een verantwoorde manier worden getraind en het resultaat zal er zijn: een fit en gezond lijf dat de periode tijdens en na de zwangerschap aankan.

Kosten

Via uw verzekering (vraag ons naar de voorwaarden) of 55 euro per uur. 

 

Meer informatie en contact


Ben je enthousiast en wil je meer weten over dit consult? 

 

Je kunt ons telefonisch bereiken via 070-3000041of via de email zwangerfit@fysiochiro.nl. 

IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

CONTACT GEGEVENS

DEN HAAG

Regentesselaan 371

2562 ED 

 

SCHEVENINGEN

Stevinstraat 190

2587 ET 

locatie dexascan

VOORBURG

Savallelaan 8

2273 JX 

Tel: 070-3000041

info@fysiochiro.nl   fax: 070-3547923

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak te doen. Dit kan telefonisch of per mail op werkdagen, binnen kantoortijden van 8.30 – 17.00 uur.

 

Afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak worden afgezegd, worden in rekening gebracht . 

OPENINGSTIJDEN 

MAANDAG - VRIJDAG

8.00 u - 17.00 u

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN 

Bel ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 op 070-30 000 41 voor meer informatie.

DEXA SCAN

locatie Scheveningen

op afspraak 

100% GECONTRACTEERD 

 

 

Openingstijden kunnen wisselen per lokatie, buiten de reguliere tijden afspraak mogelijk in overleg.

Aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) & de Dutch Chiropractic Federation (DCF)